DSC_6193

Alkalmazási útmutató

TUBUSTÉGELY ALKALMAZÁSI TÁJÉKOZTATÓ

Tekerje le a tubustégely felső kis kupakját, majd mindkét kézzel fogja meg a tubustégelyt és a két nagyujjával, alulról mindkét oldalról egyenletesen, lassan nyomja ki a borsónyi mennyiségű gélt, majd alaposan tekerje rá a tégely kis kupakját.

Vagy:
Tekerje le a tubustégely alsó nagy tégelyfedelét és vattával kenjen egy borsónyi gélt a kezelendő felületre, majd alaposan zárja le a tégely tetejét.
FIGYELMEZTETÉSEK
Ha a tubustégely alját nem egyenletesen nyomja és az adagoló elakad, NE NYOMJA TOVÁBB ALULRÓL A TÉGELY ADAGOLÓJÁT! Tekerje le a tégely fedelét, majd alulról a tégelyadagolót nyomja vízszintes állásba, tekerje rá a fedelet és használja rendeltetésszerűen.

AZ ELAKADT TUBUSTÉGELY TOVÁBBI ERŐS NYOMÁSÁRA – A TÉGELY BELSŐ NYOMÁSÁNAK KIEGYENLÍTŐDÉSÉIG – HIRTELEN, NAGY MENNYISÉGŰ GÉL FOLYHAT KI NAGY NYOMÁSSAL A TUBUSTÉGELYBŐL!

Adagolás:
A tubustégely adagolóján keresztül nyomjon, vagy a tégelyből kenjen egy borsónyi Dentanest gélt a kezelendő szájnyálkahártyára, majd várjon fél-egy percet öblítés előtt.

Alkalmazása :

2 éven aluli gyermekek részére nem ajánlott.
Felnőttek számára nagyobb adagolás, akár 10 adag egyszerre történő alkalmazása is biztonsággal használható, a hatóanyag túladagolása NÉLKÜL!
Gyermekek számára egy alkalommal max: 3 adag alkalmazása javasolt.

Kiszerelés:

A Dentanest gel 30 g-os kiszerelése, 60 adag (fél gramm/ adag= borsónyi mennyiség), azaz 60 beteg helyi érzéstelenítésére elegendő.

Tárolása:

Szobahőmérsékleten, maximum 25 Celsius fokon tárolható.

NE TÁROLJA HŰTŐSZEKRÉNYBEN!